Indultunk a “Az év honlapja verseny”-en

Szóval az van, hogy Horváth Balázs jóvoltából ismét elindulhattunk az év honlapja versenyen. Ezúttal a Bérbe.hu kft-vel közösen készített zalaegerszegturizmus.hu weboldalt küldtük be, ami Zalaegerszeg hivatalos turisztikai oldala.

Akkor is elég kemény diónak tűnt, – mivel ahogy most is, mert a többi versenyzővel szemben a mi oldalunk nem egy egyszerű statikus oldal, hanem egy elég dinamikusan változó, rengeteg aktív funkcióval bíró portál, amit ennél fogva jóval bonyolultabb optimalizálni.

zalaegerszegturizmus.hu
Nem csak a kategóriánkban szereplésre koncentrálunk, hanem a közönségszavazásra is és legfőképpen a verseny technikai minőségi díját lenne jó elhozni. Számunkra ennek a díjnak az elnyerése lenne annak a jelképe, hogy jó úton haladunk, és a munkánk minőségét folyamatosan magas szinten tudtuk tartani.

A fenti képre kattintva meg tudjátok nézni azt a listát amit még végig ki kell pipálnunk ahhoz, hogy jó eredmény érhessünk el. Nem lesz egyszerű. November 20-ig még van egy kis idő a hátralevő feladatok elvégzésére.