Jelentem, átvettük a vezetést!

Ráadásul két fronton is!
Tegnap Balaicz Zoltán polgármester úr facebook posztja hatására rengeteg szavazat érkezett a weboldalra, így a közönségszavazáson sikerült átvennünk a vezetést. Ezúton is köszönjük mindenkinek! Nagyjából egy hónap van még a verseny lezárásáig, addig kellene fenntartanunk ezt az eredményt. Úgyhogy hajrá!

A másik jó hír, hogy sikerült átvennünk a vezetést a seosiker toplistáján is. Technikai és tartalmi indexünk is a maximális 100 százalékot éri el, egyedül a népszerűségi indexünk “csak” 73%-os. (a verseny weboldalának kezdőlapján valamiért hibás lista szerepel, a helyes lista itt van: http://www.azevhonlapja.hu/seosiker)

zalaegerszegturizmusEgyedül az aggaszt, hogy mivel a sok és nagy méretű képek hatására eléggé óriás lett a weboldal mérete, a lap betöltődése időnként túllépi a maximálisan megengedett értéket, ezért a technológiai 100%-os indexünk előfordul hogy leugrik 99%-ra. Úgyhogy az oldal leállítása nélkül kell még hegesztenünk rajt egy jó csomó dolgot ami stabilabbá teheti a betöltési sebességet.

Viszont a népszerűségi index növelésében ti is tudtok egy picit segíteni. Arra kérnénk benneteket, hogy ha rendelkeztek google fiókkal, akkor használjátok a weboldalon a cikkek végén található g+ feliratú gombot a google+-os megosztások számának növeléséhez. Vagy egyszerűen kattintsatok ide, és ott a megnyíló ablakon a megosztás gombra: https://plus.google.com/share?url=https://zalaegerszegturizmus.hu
És reméljük, hogy a versenyen való szereplés egy jó lehetőség lesz arra, hogy Zalaegerszeget minél többen megismerhessék és megszerethessék a turisztikai weboldalán keresztül is.